Velkommen til Protour 2019

Vi har gleden av å få invitere deg til ProTour Valdres 2019! Samtlige fellesetapper starter med samlet sykling i felt med Master-bil foran. Med masteren kan du bruke som oppvarming til tidtakingsdelen senere i rittet. Det blir i år stort sett gamle klassiske etapper. Nytt av året er Mønin og Beitorunden. Dette blir sosialt! Hele poenget er at ProTour skal være for den brede masse, men også for de som kjemper om trøyene.

Vi har gleden av å få invitere deg til ProTour Valdres 2019! Samtlige fellesetapper starter med samlet sykling i felt med Master-bil foran. Med masteren kan du bruke som oppvarming til tidtakingsdelen senere i rittet. Det blir i år stort sett gamle klassiske etapper. Nytt av året er Mønin og Beitorunden. Dette blir sosialt! Hele poenget er at ProTour skal være for den brede “masse”, men også for de som kjemper om trøyene.

12 onsdags-ritt og 1 tirsdags-ritt, En dameklasse, 3 aldersklasser på herrer og ei total-sammenlagttrøye (gul), Ingen kan vinne mer enn ei trøye – flere kan dermed kjempe om trøyene. Klatretrøye både for damer og herrer. Du kan stryke 4 individuelle ritt. Tempoutstyr tillatt på ind. Tempo. Masteroppvarming på alle etapper. Sosialt samvær på og utenfor sykkelen. 3 lag – CircleK, Fosheim Sag og Intersport, - alle spennende lag!

Les mer her:

https://www.ckvaldres.no/portal/public/showContent...

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift