CK Valdres

Invitasjon Protour 2018

Invitasjon Protour 2018

Invitasjon til Pro Tour Valdres 2018

12 onsdags-ritt og 1 tirdags-ritt, En dameklasse, 3 aldersklasser på herrer og ei total-sammenlagttrøye (gul), Ingen kan vinne mer enn ei trøye – flere kan dermed kjempe om trøyene. Klatretrøye både for damer og herrer. Du kan stryke 4 individuelle ritt. Tempoutstyr tillatt på ind. Tempo. Masteroppvarming på alle etapper. Sosialt samvær på og utenfor sykkelen. 3 lag – CircleK, Fosheim Sag og Intersport, - alle spennende lag!

Terminliste:

Vår:

Ritt 1, onsdag 02. mai: Sør-Aurdal

Ritt 2, onsdag 9. mai: GT-runden

Ritt 3, onsdag 16. mai: Individuell tempo

Ritt 4: onsdag 23. mai: Leirin Airport

Ritt 5: onsdag 30. mai: "Helvete i nord

Ritt 6, onsdag 06. juni: Slidre rundt

Ritt 7, onsdag 13. juni: Etnedalsrunden

Ritt 8, onsdag 20. juni: "Eventyret i sør

Høst:

Ritt 9, onsdag 08. august. Lagtempo med vending motsols Joker Ulnes

Ritt 10, onsdag 15. august: Skrautvål – Beito - Beitostølen - Skrautvål

Ritt 11, tirsdag 21. august: Slidrefjorden rundt x 3 medsols

Ritt 12, onsdag 29. august: Leira Ryfoss Vestsia

Ritt 13 onsdag 05. september: Volbufjorden rundt x 3 medsols

Vi har gleden av å få invitere deg til ProTour Valdres 2018! Samtlige fellesetapper starter med samlet sykling i felt med Master-bil foran, og dette kan du bruke som oppvarming til tidtakingsdelen senere i rittet. Det blir i år stort sett gamle klassike etapper. Nytt av året er Leirin airport og Slidre rundt. Dette blir sosialt! Hele poenget er at ProTour skal være for den brede “masse”, men også for de som kjemper om trøyene.

Ritt: Vi kjører 8 ritt vårsesong og 5 ritt høstsesong, totalt med 1 lagtempo og 1 individuell tempo(tempoutstyr tillatt, men i egen klasse). Det vil også i år være mulig å stryke 4 individuelle ritt. Dette for å øke antallet som reelt deltar i sammenlagtkonkurransen. Rittdag er primært onsdager, og en tirsdadag rundt Slidrefjorden.

Pris: Det koster kr.600,- å delta. Det er under kr 50 pr ritt !!! Vi velger å holde startavgiften lav for at dette ikke skal være til hinder for deltakelse, også for de som ikke kan stille i så mange ritt. Du må også være medlem i CK Valdres med de fordelene det innebærer av gratis spinning hver onsdag, rabatter o.l. dette koster kr 350.- Her vil klubben sende ut påminnelse om betaling, mottar du ikke det kan innmelding ordnes via klubbens hjemmeside. For de rytterne som er medlem i andre klubber, og som ikke ønsker å være medlem i CK Valdresekspressen, er avgiften også kr 600,- I tillegg til dette vil vi kreve at alle har egen lisens. Lisens bestiller du på:

https://signup.eqtiming.no/Kjop-lisens/Sykkel-lisens-2017/g295.2207?Event=SykkelLisens

Denne må betales separat av hver enkelt rytter, og er en veldig god forsikring for deg selv under trening og konkurranse. Lagkapteinene får ansvar for å følge opp dette.

Tidtaking: Alle vil få utlevert en EQ tidtakerbrikke ved sesongstart. Stell pent med denne.

Lagfordeling: Lagene blir fordelt så jevnt som mulig når vi har alle påmeldinger inne.

Vi vil gjøre det vi kan for å etterkomme ønsker, men ønsker samtidig å fordele mest mulig jevne lag, samt og begrense draktutgifter.

Trøyer: Gul/rosa trøye vil som vanlig bæres av beste sammenlagtrytter og det vil være en sammenlagtliste for alle. Herrene blir også inndelt i egne aldersklasser der det kjempes om egne sammenlagttrøyer, 16-24, 25-59, 55+. Ingen kan inneha/vinne mer enn ei trøye, og dette vil føre til at flere kan være med å kjempe reelt om de ulike trøyene. Det blir klatretrøyer for begge kjønn.

Du melder deg på her https://signup.eqtiming.no/Pamelding/g295?Event=Protour_2018

Velkommen!

For mer informasjon eller spørsmål, ta kontakt med:

Eivind Botten, på mail eivind.botten@gmail.com eller på mobil 9088845


CK Valdresekspressen
Postboks 172
2901 Fagernes

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift