CK Valdres

Protour Valdres

Protour Valdres

Invitasjon til Protour Valdres 2019

Vi har gleden av å få invitere deg til ProTour Valdres 2019! Samtlige fellesetapper starter med samlet sykling i felt med Master-bil foran. Med masteren kan du bruke som oppvarming til tidtakingsdelen senere i rittet. Det blir i år stort sett gamle klassiske etapper. Nytt av året er Mønin og Beitorunden. Dette blir sosialt! Hele poenget er at ProTour skal være for den brede “masse”, men også for de som kjemper om trøyene.

12 onsdags-ritt og 1 tirsdags-ritt, En dameklasse, 3 aldersklasser på herrer og ei total-sammenlagttrøye (gul), Ingen kan vinne mer enn ei trøye – flere kan dermed kjempe om trøyene. Klatretrøye både for damer og herrer. Du kan stryke 4 individuelle ritt. Masteroppvarming på alle etapper. Sosialt samvær på og utenfor sykkelen. 3 lag – Circle K, Fosheim Sag og Intersport, - alle spennende lag!

Ritt: Vi kjører 8 ritt vårsesong og 5 ritt høstsesong, totalt med 1 lagtempo og 1 individuell tempo. Det vil også i år være mulig å stryke 4 individuelle ritt. Dette for å øke antallet som reelt deltar i sammenlagtkonkurransen. Rittdag er primært onsdager, og en tirsdag rundt Slidrefjorden.

Terminliste:

Vår:

Ritt 1, onsdag 08. mai: Sør-Aurdal

Ritt 2, onsdag 15. mai: GT-runden

Ritt 3, onsdag 22. mai: Individuell tempo

Ritt 4, onsdag 29. mai: Leirin Airport

Ritt 5, onsdag 05. juni: "Helvete i nord»

Ritt 6, onsdag 12. juni: Mønin

Ritt 7, onsdag 19. juni: Etnedalsrunden

Ritt 8, onsdag 26. juni: "Eventyret i sør»

Høst:

Ritt 9, onsdag 07. august. Lagtempo med vending motsols Joker Ulnes

Ritt 10, onsdag 14. august: Beitorunden x3 medsols

Ritt 11, onsdag 21. august: Leira Ryfoss via vestsia

Ritt 12, tirsdag 27. august: Slidrefjorden rundt x 3 medsols

Ritt 13, onsdag 04. september: Volbufjorden rundt x 3 medsols

Pris: Det koster kr.600,- å delta. Det er under kr 50 pr ritt!!! Vi velger å holde startavgiften lav for at dette ikke skal være til hinder for deltakelse, også for de som ikke kan stille i så mange ritt. Du må også være medlem i CK Valdres med de fordelene det innebærer av gratis spinning hver onsdag, rabatter o.l. dette koster kr 350.- Her vil klubben sende ut påminnelse om betaling, mottar du ikke det kan innmelding ordnes via klubbens hjemmeside. For de rytterne som er medlem i andre klubber, og som ikke ønsker å være medlem i CK Valdres, er avgiften også kr 600,- I tillegg til dette vil vi kreve at alle har egen lisens. Lisens bestiller du på:

https://signup.eqtiming.no/Kjop-lisens/Sykkel-lisens-2017/g295.2207?Event=SykkelLisens

Denne må betales separat av hver enkelt rytter, og er en veldig god forsikring for deg selv under trening og konkurranse. Lagkapteinene får ansvar for å følge opp dette.

Tidtaking: Alle vil få utlevert en EQ tidtakerbrikke ved sesongstart. Stell pent med denne.

Lagfordeling: Lagene blir fordelt så jevnt som mulig når vi har alle påmeldinger inne.

Vi vil gjøre det vi kan for å etterkomme ønsker, men ønsker samtidig å fordele mest mulig jevne lag, samt og begrense draktutgifter.

Trøyer: Gul/rosa trøye vil som vanlig bæres av beste sammenlagtrytter og det vil være en sammenlagtliste for alle. Herrene blir også inndelt i egne aldersklasser der det kjempes om egne sammenlagttrøyer, 16-24, 25-59, 55+. Ingen kan inneha/vinne mer enn ei trøye, og dette vil føre til at flere kan være med å kjempe reelt om de ulike trøyene. Det blir klatretrøyer for begge kjønn.

Du melder deg på her https://signup.eqtiming.no/?Event=Protour_2019&lang=norwegian

Påmeldingsfrist 1.april

Velkommen!

For mer informasjon eller spørsmål, ta kontakt med:

Eivind Botten, på mail eivind.botten@gmail.com eller på mobil 9088845

CK Valdresekspressen
Postboks 172
2901 Fagernes

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift